dissabte, 26 de novembre del 2011
Cassolada d'arròs amb escamarlans
Per a fer aquest plat triturarem un pebrot verd, un pebrot vermell, una ceba, dos dents d'all i quatre tomàquets li afegirem, julivert, pebre negre , oli i sal i farem un sofregit a una cassola. Quant estigui a punt li tirarem uns tres escamarlans per persona, un parell de llagostins i unes raves de calamar Tallades a tacs de no mes de un parell de dits, esperem que el marisc agafi un color vermell i afegim una mica de brou de peix, aigua i colorant i ho deixem a foc lent un hora aproximadament vigilant sempre que no es quedi sense aigua. Passat aquest temps tirem l'arròs i anem remenant poc a poc fins que estigui casi a punt, desprès apagarem el foc i el deixem reposar fins que l'arròs acabi de fer-se per ell mateix amb la mateixa calor del caldo i ho servim a un plat fons i a taula.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada