dijous, 3 de novembre del 2011
Cuina de reciclatge Pinxos amb hamburgueses casolanes de palets de cranc i patates amb salsa barbacoa
Avui farem servir una mica d'imaginació fen un plat exquisit i que ens ajudara a reciclar el menjar que en sobre de dies abans. Per fer aquest plat aprofitarem la carn picada que ens van sobrar dels macarrons, els talls de costella i uns palets de crac de l'amanida. Començarem per tallar els palets de cranc en trossos molt petits i els mesclarem amb la carn picada afegint un ou cru ceba sal all i julivert, les amollegarem i farem les hamburgueses desprès agafarem les costelles de porc els hi treure'm l'os i les ficarem amb oli, pebre vermell, sal, julivert,all i fines herbes i les deixem adobar un parell d'hores. Arribat aquest punt fregim les hamburgueses i punxem la carn de porc de les costelles a uns pals especials per pinxos i ho fregim.
ho fiquem al plat i li afegirem una patata tallada a rodanxes ben fines tirant per sobre una mica de salsa barbacoa per donar un toc diferent al menjar.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada