dissabte, 3 de desembre del 2011

Amanida quatre estacions amb palets de cranc, olives i cogombres amb vinagre



Avui farem una recepta sana i divertida al mateix temps que molt econòmica i amb molt de gust, ideal per un primer plat o un sopar lleuger. Per començar agafarem un ansiam, una pastanaga, una col llombarda i una ceba i ho tallarem a trossos petits ( la pastanaga la ratllarem a tires). Desprès agafarem uns deu palets de cranc en reservem quatre i els altres sis els tallem a daus petits i els mesclem amb l'amanida juntament amb olives negres i blanques sense pinyol, per acabar agafarem cogombres en vinagre i els tallarem molt fins en lamina's ho mesclem tot i o amanim amb oli d'oliva, vinagre, una mica de pebre vermell dolç i sal , per finalitzar fiquem els quatre palets de cranc que havíem reservat sencers a sobre per acabar de decorar el plat.

Apa bon Profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada