dimecres, 26 d’octubre del 2011

Bolets de pebrots del piquillo amb bacallà amb gambes i espàrrecs blancs




Per fer aquest plat agafarem quatre pebrots del piquillo buits i els omplirem de la manera:
Agafarem un tall de bacallà fresc i el bullirem juntament amb unes gambes pelades i una patata sencera sense pell, desprès esmicolarem el bacallà a trossos molt petits i ho mesclarem amb les gambes i triturarem la patata fent tota una pasta El següent punt es fer una beixamel amb ceba farina i llet i mesclar-ho tot per acabar omplirem els pebrots en aquesta pasta. Una vegada fet aixo ells hi donarem un cop de forn i els ficarem al plat dos en forma de campana del bolet i els altres dos trinxats per simular la terra, per fer els troncs dels bolets farem servir espàrrecs blancs doblats. I per acabar ho regarem tot amb una salsa feta amb un sofregit de ceba,all,pebrot,pastanaga,tomaquet, vi negre, una picada i sal.

Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada