dijous, 6 d’octubre del 2011

Hamburgueses de bou amb espàrrecs verds i salsa de formatge





Aquest es un plat original i practic per tindre l'oportunitat de menjar sa encara que sigui menjant hamburgueses i per fer-ho agafarem carn picada de bou i farem les hamburgueses  nosaltres mateixos.
Una vegada hem fet les hamburgueses fiquem a la planxa una gota d'oli d'oliva i deixem que s'escampi per tota la planxa desprès hi ficarem les hamburgueses i els espàrrecs verds prèviament tallats per que no quedi ninguna part dura i ho fem tot junt. Quant la carn estigui al seu punt la fiquem al plat i l'acompanyem en els espàrrecs a l'altre banda del plat i per acabar ho decorarem amb una crem de formatge que farem amb una mica de llet i tacós de formatge que anirem remenen mentre es fonen amb la llet calenta, una vegada estigui espesa la tirem en mix de les hamburgueses i els espàrrecs.

Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada