dilluns, 3 d’octubre del 2011
Pasta de farina de blat de moro amb verdures, ou, formatge i tonyina
Per fer aquest plat agafarem farina de blat de moro, aigua, sal i un ou i farem una pasta, desprès la amassarem i amb l'ajuda d'un rodet la aplanarem en forma de pizza ( el gruix no te que ser mes de 2 mil·límetres). Reservarem la pasta i agafarem tomàquet, pebrot vermell i verd, ceba, all i ho bullirem amb oli desprès li afegirem l'ou cru i ho remenem al foc lent per que agafi be, seguidament i tirarem la tonyina i el formatge ratllat apaguem el foc i remenem per fondre be el formatge i fer una pasta consistent. Ficarem aquesta pasta en mix de la rodona de blat de moro i la tancarem fen una empanada
primer doblant dos costats i desprès els dos altres quedant aixi una forma quadrada. Per acabar calenta-rem la planxa i ho torrarem.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada