dimarts, 9 d’agost del 2011
Amanida d'arròs amb marisc i olives
Per fer aquest plat bullirem amb un olla amb aigua una mica de sal i oli arros llarg especial per amanides quant estigui al seu punt ho colarem amb l ajuda d'un colador i ho ficarem a un altre olla amb aigua amb gel uns 5 minuts desprès ho retirarem i ho colarem de nou i ho ficarem a un altre olla sense ni gota d'aigua ho reservem i agafem un paquet de tiras de cranc per tallar-les a trossos molt petits i ho afegirem a l'arròs. el següent pas es agafar unes olives i tallar-les per afegir-les a l'arròs i al cranc per acabar agafarem unes gambàs les pelarem i les farem a una paella volta i volta i les afegirem a l'arròs ho remenem tot i ho fiquem al plat ficant un got en mix per fer un forat ( veure foto ) a on desprès de retirar el got l'omplirem de maionesa o all i oli a gust.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada