dissabte, 6 d’agost del 2011
Entrecot de bou al formatge i ametles amb escalivada i patates al forn
Per fer aquest deliciós plat primer ficarem a bullir dos patates un quart d'hora i desprès les ficarem al forn a uns 180º juntament amb un pebrot vermell un de verd, un carbassó, una ceba, una albergínia fins que estigui tot ben fet, desprès apartem les patates i pelem i tallem en tiras les verdures una vegada feta l'escalivada sal pebrarem un entrecot de bou i el ficarem a la planxa per que es faci be per els dos costats uns cinc minuts abans de treure tallarem un tros de formatge i li col·locarem a sobre per que es fongui en el seu propi color i ho ficarem al plat per acabar li tirarem unes ametles rallades per sobre li afegirem l'escalivada i les patates al forn tallades i en una mica de salsa de carn per sobre.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada