dissabte, 6 d’agost del 2011

Paella marinera d'arròs



Per fer aquest plat tan típic dels països catalans i mundialment reconegut triturarem un pebrot vermell un de verd, una ceba , dos dents d'all, tomàquet natural prèviament pelat,sal i oli. Quant ho tinguem ben triturat ho sofregim i li afegim gambes, escamarlans, galeres, cloises ,musclos i una sípia fresca pelada i tallada a trossos ho sofregim tot i ho reservem.  Al mateix temps que fèiem tot aixo o una mica abans fiquem a bullir amb una olla i una mica de sal i oli peix de roca per exemple lluernes, un cap de rap, escorporàs, unes cintes, aranyes i també li podem afegir els caps de les gambes o uns crancs. Deixem que es faci be la sopa i l'afegim al sofregit de marisc i verdures deixant que cogui una bona estona. desprès hi tirarem la sal i el colorant i ho deixarem bullir una mix hora per que agafi tots els aromes sempre vigilant que no es quedi sense suc i si es aixi anant ficant suc  del brou de peix poc a poc
quant creiem que ha agafat el sabor que vulguem ho tastem i tirem l'arròs ( A mi personalment
 m´agrada tirar l'arròs aixi per que agafa mes aroma , També el podeu tustar amb el sofregit i tirar desprès el brou de peix ). Ara nomes toca ficar-ho al plat i gaudir.( Podeu ficar també la cassola 5 minuts al forn per tustar l'arròs ).

Apa bon Profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada