dissabte, 6 d’agost del 2011
Truita doble sabor
En realitat aquest plat son dos truites en una lo que aixo si ficades al plat d'una manera de que sembli que siguin una mateixa. Per fer la primera truita tallarem a daus ben petits un parell de patates, un carbassó, una ceba, un dent d'all i li afegirem unes gambes pelades un vegada tot tallat i remenat ho ficarem en una olla amb abundant oli fred i ho abocarem tot dins per que bulli amb l'oli sense arribar a fregir, quant estigui a punt ho colarem i ho reservarem per batre dos ous, desprès ficarem la mescla a una paella amb el seu mateix oli hi ha prou i quant estigui calent li tirem l'ou batut per fer la truita intentem fer nomes mitja paella obligant a la truita agafar la forma que nosaltres volem li donem un parell de voltes fins que estigui ben feta i la retirem. Desprès tallarem uns espàrrecs verds un parell de dents d'all i unes gambes ho sofregirem i batem un parell d'ous i fem l'altre tros de truita de la mateixa manera que la primera una vegada fetes les ajuntem les dues i ja tenim la nostre truita de dos sabors. ( Podeu fer els sabors que vulgueu inclús fer truites de sis sabors diferents)
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada