dijous, 25 d’agost del 2011
Peix sense sang amb escalivada i gelatina de tomàquet amb xarop de vinagre de Mòdena
Per a fer aquest gustos plat farem una escalivada de ceba, pebrot vermell, pebrot verd, tomàquet,all,esberginia i carbassó. Quant estigui ben feta la ficarem a una paella amb oli ben calent i li afegirem peixet sense sang i ho remenarem tot fins que estigui tot el peix ben daurat ( 2 minuts) a foc viu. Desprès agafarem dos tustades de pa i les ficarem al centre del plat dividint aquest en dos mitats i a sobre ficarem la gelatina de tomàquet i la regarem amb oli i xarop de vinagre de Mòdena ( per fer la gelatina de tomàquet pelarem un parell de tomàquets treien la pell i la seva carn deixant nomes la gelatina que queda amb les llavors i la tallarem en molta cura deixant una forma de cervell fet de tomàquet ). Desprès ficarem l'escalivada de peix sense sang als dos cantons del plat ho acabem decorant amb una torrada de pa tustat trencada en quatre trossos i ho servim a la taula.
amb un bon vi blanc de la Comarca de la Conca de Barberà.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada