divendres, 12 d’agost del 2011


Paella de pernil i ou

Per fer aquesta original i diferent paella ficarem a bullir uns bons trossos de pernil  una orella de porc i unes herbes de caldo, i farem un brou deixant-lo bullir tot unes tres hores i desprès ho apartarem. Seguidament farem un sofregit amb una paella amb ceba, all, pebrot vermell, pebrot verd i tomàquet mentre s'esta sofregint colarem el caldo que havíem reservat i ficarem la carn al sofregit deixant tot uns cinc minuts i rematant sense deixar que s'enganxi desprès li tirarem el caldo que hem fet i ho deixarem fins que bulli tot, agafàrem colorant i el mesclarem en un got amb una mica del caldo fins que desfaci be i l'afegirem a la paella i seguidament i tirarem l'arròs i un ou cru per que es faci en l'arròs esperem que es faci tot be i ho servim en un plat fons decorant el plat en una corna del pernil ,un tros D'os i l'ou.

Apa bon Profit
 David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada