dimecres, 14 de setembre del 2011
LLenguado amb patates artesanes
Per fer aquest deliciós plat agafarem un parell de llenguados frescos i els pelarem tal com es pot apreciar a la foto i els passarem per farina. Per a fer-los els posarem a una paella amb oli ben calent fins que estiguin ben fets i agafin un color d'orat. per decorar el plat agafarem dues patates les pelarem i amb el mateix pelador les tallarem com si tota la patata fos pell molt fina i ho fregim amb oli molt calent per evitar que la patata quedi estovada i aconseguirem aixi un efecte fantàstic que ens permetrà fer figuràs i donar un toc especial al plat (veure foto). Per finalitzar col.loquem els llenguados al plat en forma de lletra V i li fiquem un tomàquet tallat en forma de flor amanit amb salsa de Mòdena, oli i sal per a decorar.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada