dimarts, 6 de setembre del 2011
Sopa de peix i marisc
Aquest es un plat ideal per un bon dinar en família o per gaudir-lo un diumenge. Per fer aquest plat primer anirem a la peixateria i demanarem peix de sopa ( Rap, lluernes,cintes,escorporas,aranyas,crancs i qualsevol altre peix per a sopa), aprofitant el viatge agafarem gambes, musclos i una sípia gran
al arribar a casa ficarem una olla amb aigua, sal i un raig d'oli i li afegirem tot el peix de roca i els crancs i ho deixem bullir un parell o tres d'hores fins que tinguem un bon caldo de peix ho colem tot amb molta cura que no hi caigui cap espina esmollem el peix i el reservem a un plat. Desprès passarem a preparar el plat tallarem una ceba, un pebrot vermell, un pebrot verd i tres tomàquets a daus molt petits i farem un sofregit al que hi afegirem les gambes la sípia tallada i uns quants musclos amb closca els altres els tallarem a trossos peti-tons que afegirem a la carn del peix que afegirem per mesclar-ho tot, desprès farem una picada amb all i julivert (avellanes, ametlles, una galeta dos dents d'all i julivert) i la ficarem a dins ho deixem a foc lent durant tres o quatre minuts sense parar de remenar, desprès afegirem el caldo del peix una patata tallada a daus i ho deixem bullir tot fins que estigui al nostre gust remenant de tant en tant per acabar li tirarem els fideus i ho servim amb un plat fons.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada