diumenge, 25 de setembre del 2011
Pastis de verdures amb tonyina
Agafarem set o vuit patates mitjanes les pelarem i les bullirem amb aigua i una cullerada d'oli fins que estiguin fetes, desprès les triturarem per a fer un puré i ho reservem. Seguirem per agafar un pebrot verd, un de vermell, un carbassot, una ceba, dos dents d'all pelats, una esberginia, cinc tomàquets i dos pastanagues i ho tallem tot a daus ben petits, agafem una olla i li fiquem oli fred i tot el que hem tallat per acabar-ho ficant al foc molt lent per bullir-lo tot, quant estigui fet ho triturarem afegint la sal i el pebre negre (a gust) i ho mesclem amb tonyina juntament amb el puré de patata. Desprès ho fiquem a la nevera a refredar d'un dia per l'altre esta mes bo. Per ficar-ho al plat ho farem en un motlle per donar forma i l'acompanyàrem en una amanida d'enciam, palets de cranc i pernil dolç regat tot amb vinagre de Mòdena
Apa bon Profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada