dimecres, 14 de setembre del 2011

musclos al vapor i pit de gall ametllat i hamburgueses naturals



Per fer aquests plats primer agafarem uns musclos de roca i els netejarem a la pica rascant la seva closca en un ganivet per treure tota la porqueria que porten enganxats desprès els gratarem sota l'aigua per acabar de fer una bona neteja. Un cop nets els col·loquem a dins d'una olla amb un dit d'aigua i ho deixem bullir al vapor fins que estiguin tots oberts els colem i ho servim a un plat únic retirant els que estiguin totalment tancats i no han obert la seva closca. Ho servim a taula tal qual.

Per el segon plat tallarem pit de gall i el passarem per ou i farina o pa ratllat a gust de cadascú i l'acabarem passant per un plat d'ametles trinxades per ficar-lo de seguida a una paella amb l'oli ben calent per freixir-lo. ho col·loquem al plat i fregim unes hamburgueses naturals fetes a base de carn de bou picada, ceba,sal, all i julivert. ho recol.loquem tot al plat i ho servim a taula junt amb els musclos que ja havíem ficat a taula.

Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada