dissabte, 18 de juny del 2011

Amanida quatre barres empanats de formatge i pernil i ous de préssec amb nata i patates de melo







Avui gaudireu de dos plats i un postre exquisits i ben presentats per un dissabte com avui i sorprendre a la vostre parella o alguna persona o família. De primer plat farem una amanida d'enciam olives farcides i botifarra blanca per donar-li un toc especial el tomàquet el liquarem i li ficarem l'oli la sal i el vinagre a mes de les herbes aromàtiques que desitgeu a gust de cadascú i ho servirem amb una copa al voltant hi ficarem l'amanida i una senyera per fer país. Per Menjar ho mesclarem tot al plat quedant aixi el tomàquet mesclat i donant una nota de color diferent a com estem a acostumats a veure el tomàquet a l'enciam tradicional.
De segon plat farem uns empanats de pasta fullada amb formatge i pernil dolc que no seran tant vistoses però si molt bones i per acabar farem un postre diferent i selecte amb préssec amb almívar que tallarem en dos parts per simular el rovell d'un ou i nata muntada per fer la clara i o acabarem decorant en Tallades de melo en forma de patates fregides. Qui diu que un plat d'ous amb patates no es un bon postre.

APA BON PROFIT
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada