dimarts, 21 de juny del 2011
Rotllets d'arròs, ou i salsa de carn amb pebrot escalivat i musclos en encabeix
Per a fer aquest plat bullirem arros i una vegada al seu punt el colarem i refredarem amb aigua freda el ficarem sobre dins d'una centrifugadora de verdures per treure tot l'aigua que pugui tindre. Un cop centrifugat i en l'arròs ficat en un bol li afegim una salsa de carn feta amb brou de verdures i carn i lligada amb una mica de farina donant-li una mica de cos i ho mesclem tot amb dos o tres ous durs tallats en petits trossos, una vegada feta la mescla fiquem un full de pasta fullada a sobre un sobre-plat de bambú i li tirem la mescla d'arròs i ho comencem a enrotllar fen una especie de canaló gegant i el segall-em per els dos extrems en la mateixa pasta. Ficarem una paella amb oli ben calent hi fregirem el canaló per tustar la pasta ho trèiem i ho tallem en fines rodanxes d'un dit aproximadament i ho fiquem al plat per decorar ficarem un pebrot vermell tallat a tiras fen una especie de xarxa i li afegim uns musclos amb encabeix.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada