dijous, 16 de juny del 2011

Rotllet de primavera de pasta fullada amb ceba,tomaquet, formatge i bacó i Plàtan a la seva natura


Aquestos plats son molt bon i fàcils de preparar. Per començar tallarem unes tiras de bacó, uns 2 tomàquets a tacós, ceba també a tacós molt petits i formatge a la mateixa mida. Fiquem al foc una paella i fem el sofregit de Bacó,ceba i tomàquet durant uns dos minuts nomes per a tustar, seguidament ficarem tot a un bol i ho mesclarem amb el formatge i li tirarem una mica de oregen i fines herbes juntament amb un punt de sal i pebre negre. A continuació tallem un tros de pasta fullada i fiquem la mescla i acabem doblegant la pasta fent una especie de tub tancat per els dos cantons per la mateixa pasta en forma de sobre. Una vegada tancat hermètic li donarem una capa amb un pinzell amb ou i ho ficarem amb oli molt calent un parell de minuts per que es tusti la pasta, ho trèiem i ho fiquem al plat al mixt i ho decorem amb tres tiras d'enciam ficades a sobre i uns tomàquets Xerri als costats ( a imaginació de cada persona ). hi preparem una vinagreta feta de vinagre i melmelada de gerds i li tirem una fina capa per sobre per donar color al plat. Per a postre amb un ganivet de pelar decorarem un plàtan en forma de flor i el servirem de peus ajudant-nos d'un escuradents i una rodanxa de pinya i farem un fondo fet de Tallades de kiwi per simular l'herba. A la foto podeu veure com donar forma al plàtan.

APA BON PROFIT
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada