dilluns, 20 de juny del 2011

Cruixents de formatge amb olives farcides i ous d'ànec amb verdures rostides amb tomàquets i licor de poma


Per a fer aquestos plats farem servir pasta filo o fullada i farem petites borses de formatge de cabra les que fregirem amb oli molt calent uns 30 0 40 segons lo just per que es faci la pasta ho servirem a un plat en un centre d'olives farcides de pebrot vermell. De segon plat ficarem una albergínia, un pebrot vermell, un de verd, una ceba i un carbassó i ho rostim al forn a una temperatura de uns 200º desprès les pelarem i les tallarem a daus molt petits seguidament les reservarem. Tot seguit bullirem un olla d'aigua i quant arribi el bull amb l'ajuda d'unes pinces per no cremar-nos ficarem quatre tomàquets durant 10 segons els hi traurem la pell i els triturem afegint sal i pebre, Ficarem una paella al foc amb una mica d'oli i fregirem una mica d'all ben trinxat i quant estigui ben daurat tirarem les verdures que havíem reservat i el tomàquet juntament amb mixt got de cafè de licor de poma i deixem que es faci ho retirem del foc i ho fiquem al plat per acabar d'acompanyar amb dos ous d'ànec fregits.

APA BON PROFIT

David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada