dimarts, 14 de juny del 2011
Espaguetis amb salsa de formatges
Per fer aquest plat bullirem la llet i anirem tirant la mescla de tres formatges ( a gust ) per aquest plat he fet servir Gouda, formatge de bola i roquefort. Bullirem la mescla a foc lent fins que veiem que es comença a lligar o apartem del foc i remenem mentre li fiquem fines herbes, sal i pebre negre. Desprès agafem una ceba la tatllem ben fina i fem un sofregit ficant-li tomàquet natural tallat a daus i baco, quant estigui ben fet ho apartem del foc i Ho deixem reposar juntament amb la mescla de formatges. Fiquem una olla amb aigua un raig d'oli d'oliva i sal esperem que comenci a bullir i afegim els espaguetis. Una vegada estiguin a punt els colem en un colador i li afegim la mescla de la salsa de formatges i el sofregit de ceba i tomàquet ho remenem tot ho servim al plat i li fiquem tres fulles de menta per decorar.
APA BON PROFIT
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada