dilluns, 13 de juny del 2011

Ous farcits en forma de xinos

Per fer aquesta recepte agafem sis ous i els bullim fins que estiguin durs, el hi trèiem la closca i tallem las dos puntàs de l'ou, a continuació en molta cura i una cullera petita hi trèiem el rovell deixant la clara en forma de canaló, a continuació trinxem el rovell i el mesclem amb tonyina olives negres torcejades i pebrot rostit. A continuació hi fiquem tota la mescla dins el canaló d'ou i el fiquem de peu al plat desprès hi agafem una ceba amb vinagre o una oliva verda sense os (a gust) i a sobre li punxarem la punta de l'ou que havíem tallat en forma de barret xines, amb un tros de pebrot verd o roig rostit li farem la bufanda també es pot fer en una tira de bacó molt fina a la planxa, desprès punxarem dos escuradents als costats per punxar unes olives per fer els braços i per finalitzar amb L'altre tros d'ou el retallem per fer-hi les sabates tallant dos fils molt prims d'oliva negra per simular els cordons. També hi podem ficar un gra de panís al barret per decorar-lo com es pot veure a la fotografia.

Apa bon Profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada