Aquest es un plat tradicional i que quasi tothom a tastat o fet a casa seva però he volgut canviar una mica la textura i afegir algun ingredient mes per fer-ho bullirem arròs a un olla amb l'aigua bullint i li afegirem un raig d'oli i un parell de dents d'all, una vegada l'arròs estigui al punt el colarem i el remullarem una bona estona amb aigua gelada per que tots els grans quedin solts el fiquem en un motlle que pot ser una senzilla carmanyola i el ficarem al centre d'un plat i ho reservarem. Després agafarem quatre tomàquets i els triturarem amb una mica de julivert, sal i pebre negre i ho sofregirem quant estigui fet ho ficarem en cura al voltant de la torre d'arròs que havíem fet amb l'ajuda del nostre motlle i li afegirem uns grans de blat de moro o panís fregits per sobre per acabar fregirem dos ous ferrats un al estil tradicional i el ficarem sobre l'arròs i l'altre el fregirem dins un motlle de cuina rodo per decorar el plat. Aquest plat també es pot servir com es veu a l'altre fotografia mesclant tots els seus ingredients.
David Flor i Sánchez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada