dimarts, 19 de juliol del 2011

Gaspatxo amb fruita i productes Ibèrics

Aquest plat es una variació del típic plat de melo amb pernil per aixo avui os presentaré un dinar que porta tot lo que deuríem menjar com poden ser fruites i verdures cada dia es un plat únic per totes les calories que porta tant a la beguda com al menjar i molt sa.
Per a fer agafarem un plàtan i li tallarem la part d´abaix uns quatre dits i l'apartarem desprès tallarem en rodanxes el resto i ho ficarem al plat, desprès tallarem de la mateixa manera kiwi, poma i préssec i ho ficarem tot al voltant del plat quant estigui tot ben ficat deixant un forat en mixt per a la decoració ficarem pernil salat sobre el préssec, xoriç ibèric sobre el plàtan llonganissa ibèrica sobre la poma i formatge de cabra sobre el kiwi una vegada tinguem tot l'embotit sobre la fruita agafarem la punta de plàtan que havíem reservat i farem la cara d'un porc introduint un tall de xoriç tallat en forma de llengua per la seva boca i la col·locarem al mixt del plat. Per acompanyar aquest deliciós plat ho farem en un gaspatxo recent fet de pebrot vermell pebrot verd, ceba, all,cogombre oli, sal, vinagre i una mica de gel trinxat tot amb la minipimer i ho servim en un got divertit.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada