Aquest plat es una variació del típic plat de melo amb pernil per aixo avui os presentaré un dinar que porta tot lo que deuríem menjar com poden ser fruites i verdures cada dia es un plat únic per totes les calories que porta tant a la beguda com al menjar i molt sa.
Per a fer agafarem un plàtan i li tallarem la part d´abaix uns quatre dits i l'apartarem desprès tallarem en rodanxes el resto i ho ficarem al plat, desprès tallarem de la mateixa manera kiwi, poma i préssec i ho ficarem tot al voltant del plat quant estigui tot ben ficat deixant un forat en mixt per a la decoració ficarem pernil salat sobre el préssec, xoriç ibèric sobre el plàtan llonganissa ibèrica sobre la poma i formatge de cabra sobre el kiwi una vegada tinguem tot l'embotit sobre la fruita agafarem la punta de plàtan que havíem reservat i farem la cara d'un porc introduint un tall de xoriç tallat en forma de llengua per la seva boca i la col·locarem al mixt del plat. Per acompanyar aquest deliciós plat ho farem en un gaspatxo recent fet de pebrot vermell pebrot verd, ceba, all,cogombre oli, sal, vinagre i una mica de gel trinxat tot amb la minipimer i ho servim en un got divertit.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada