diumenge, 10 de juliol del 2011

Truita casolana de patates amb carbassó, ceba i all

Avui farem cuina casolana i de la de sempre per quatre persones i per fer-ho farem una típica truita de patates però amb algun ingredient mes. Per començar ficarem un olla amb dos dits o tres d'oli d'oliva i li afegirem amb l'oli ben fred tacs de ceba , all, patates i carbassó com es veu a la foto ben petits li tirarem sal i ho remenarem. Ho deixarem bullir amb l'oli fins que estigui tot ben fet i tendre ho apartarem i li treure'm L'oli que sobre. Desprès batrem 8 ous i els passarem per el tur-mix per fer bromera que desprès ens farà que surti mes esponjosa i els mesclem al carbassó la ceba la patata i l'all per acabar ficant tot a una paella en poc oli per fer la truita li donem un parell de voltes i ja la podem servir al plat per menjar-la calenta o deixar que reposi un parell d'hores que encara quedara mes gustosa. ho fiqueu al plat i a gaudir-ne d'ella.
ingredients per a quatre persones
1 ceba gran
2 carbassons
5 dents d'all
patates
oli d'oliva
sal
vuit ous
Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada