divendres, 1 de juliol del 2011

Empanada amb massa de pizza fresca




Per fer aquesta empanada agafarem una base crua de pizza que poden trobar a les neveres de qualsevol supermercat a on esta la pasta fresca. L'entendrem sobre la taula i li sucarem tomàquet a tota ella desprès ficarem (nomes a una part de la massa ) formatge, carn picada mesclada abans amb sal oregen i pimentó, pernil dolç, xoriç,ceba. Quant ho tinguem tot ficat la tanquem en forma de llibre i segellem en la mateixa pasta i amb l'ajuda d'una forquilla pressionant tot el contorn per acabar de segellar la pasta. Una vegada arribat aquest punt escalfem al forn a una temperatura de 200º i guant estigui ben calent agafem una bandeja i li fiquem un paper especial per forn i posem a sobre la nostre empanada a sobre per ficar per fi al forn fins que estigui ben fet. Ho servim en dos parts tallades una sobre de l'altre com es veu a la foto per que es pugui veure l'interior.

Apa Bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada