divendres, 8 de juliol del 2011

Mongetes amb patates i pebrot amb carn picada carbassó ceba i all

Avui tenim un menú senzill sa econòmic i que pot sorprendre als mes menuts de la casa. De primer plat farem un plat de mongetes amb patates de tota la vida, per fer-les tallarem les mongetes per les dos puntàs i les llencem desprès segons la llargada que tinguin les tallarem en dos o tres trossos i les ficarem a bullir amb unes patates prèviament pelades i tallades a daus grans a una olla amb aigua un raig d'oli i una mica de sal ho deixarem que bulli fins que estigui al seu punt i ho reservem dins de l'olla sense treure l'Aigua per una vegada fet el segon plat les colarem i les ficarem com a primer plat.
Per fer el segon prepararem carn de bou picada una ceba tallada a daus ben petits un carbassó tallat de la mateixa forma i uns tres dents d'all tallats molt fins. ficarem una paella amb oli a temperatura ambient i la ficarem al foc i afegirem l'all la ceba i el carbassó i la sal ho fiquem en oli ambient per que no volem un sofregit si no que bulli en el mateix oli una vegada fet afegim la carn picada i ho remenem tot fins que la carn estigui ben feta ho retirem i ho colem per treure l'oli sobrant arribat a quest punt bati'm dos o tres ous com si volguéssim fer una truita i ho mesclem tot. Agafarem un pebrot vermell força gran i el tallem en rodanxes de un dit d'alçada i li fiquem la mescla de carn, carbassó,all,ceba i ou dins premsa'n be per que quedi ben compacte. Desprès agafarem una paella i ficarem oli i quant estigui lo màxim calent possible tirem a dins amb l'ajuda d'una espàtula els anells de pebrot farcits donant-lis la volta un parell de cops fins que estiguin ben fets ho trèiem i ho servim amb una mica d'amanida per donar un toc de verd al plat.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada