dimarts, 5 de juliol del 2011

Mandonguilles amb fesols i patates xip

 
Aquest plat es per un bon àpat i com els altres plats d'Aquest bloc esta fet amb ingredients que tenim normalment tots a casa. Per fer-ho posarem en remull un dia per l'altre uns fesols blancs i desprès els bullirem i quant estiguin ben cuits els sofregirem en una paella i els posarem a un costat del plat, desprès farem unes mini mandonguilles amb carn de vedella picada pebre, sal i herbes aromàtiques (a gust), les reservarem i tallarem pernil salat uns alls i una ceba i farem un sofregit ficant dins les mandonguilles quant estiguin ben fetes i tirarem una mica de brau de carn i ho deixarem que absorbint tot el caldo ho separem i ho fiquem al plat i per acabar tallem unes patates molt fines tip xip o xurreria les fiquem amb oli ben calent i quant estiguin ben freixedes i les fiquem com a complement al plat.
 
 
Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada