dissabte, 2 de juliol del 2011
Pollastre al forn amb cervesa injectada
Aquest plat es fàcil econòmic i bo. Per fer-ho ficarem cuixes de pollastre al forn i li ficarem sal, pebre negre i romaní desprès li tirem oli una ceba tallada i una cervesa de litre i ho deixem a foc lent per que vagi caramel·litzant la ceba amb la Cervera i l'oli. Una vegada aquest punt pugem una mica la temperatura a uns 200º mes o menys i cada cinc minuts amb la ajuda de una xeringa i una agulla li anem Pujant a les cuixes el liqüi't de la bandeja ( la mescla d'oli cervesa i ceba ) aixi fins que estigui ben fet també i podeu afeixi unes patates senceres i fer el mateix proces amb elles a mida que es van fent o unes prunes per decorar i donar un toc dolc al plat.
Apa bon profit
David Flor i Sánchez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada