divendres, 29 de juliol del 2011

Macarrons amb salsa de verdures i paté amb mozzarella

Avui farem uns macarrons diferents, per començar bullirem els macarrons a una olla amb aigua una mica d'oli i sal, mentre es fan agafarem quatre o cinc tomàquets naturals i amb la mateixa aigua dels macarrons els hi fiquem un segon per pelar-los desprès els triturarem amb un pebrot verd un de vermell una ceba un dent d'all un carbassó sal i oli quant ho tinguem ben triturat tot farem un sofregit fins que les verdures estiguin ben fetes també li anyadirem una copa de conyac sal i oli remenarem ben sovint fins que arranqui el bull i li afegirem un parell o tres de llaunes de paté i formatge mozzarella. Per acabar colarem els macarrons i els refrescarem amb aigua ben freda per que quedin ben solts i no es passin. Agafarem el sofregit de verdures, paté i formatge i el mesclarem amb els macarrons amb l'ajuda de la mateixa olla a on havíem bullit els macarrons i ho remenem tot be
i ho servim al plat ficant per sobre una mica de mozzarella
Apa bon profit
David Flor i Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada